Rent a car Royal u Novom Sadu, najbolja agencija u Srbiji, cena od 18 evra po danu

Rent a car Novi Sad Logo
Rent a car Novi Sad | Adresa , Novi Sad EN REZERVIŠITE
, Novi Sad
Rent a car Novi Sad | Iznajmljivanje auta u Podgorici

Rent a car Novi Sad

Rent a car Novi Sad
Rent a car Novi Sad – želite da rentirate automobil ili neko drugo vozilo u Novom Sadu? Na pravom ste mestu jer Rent a car Royal Novi Sad nudi iznajmljivanje vozila po super povoljnim cenama. Rent a car vozilo možete preuzeti na bilo kojoj lokaciji u Novom Sadu. Molimo vas da unapred javite datum i vreme za preuzimanje vozila, kako bismo mogli da pripremimo i rezervišemo vozilo koje želite. 

Zašto da odaberete nas?
Rent a car Royal iz Novog Sada je agencija koja posluje na srpskom tržištu više od 10 godina. Mi smo najbolja, najpouzdanija, najbrža i najpoštenija renta a car agencija u Srbiji.

Rent a car automobili
Rent a car Royal Novi Sad nudi najveći izbor novih rent a car vozila sa manuelnim ili automatskim menjačem. U našem voznom parku možete takođe pronaći skupocene sportske i luksuzne automobile. Sva vozila iz našeg voznog parka su nova i redovno održavana. Takođe, sva naša vozila su kasko osigurana, 100% sigurna i tehnički ispravna. 

Rent a car Novi Sad - cene
Cene rent a car usluga kreću se od 15 €/dan (evra po danu), a zavise od sezone i popusta koje nudimo. Plaćanje za rent a car usluga vrši se prilikom preuzimanja vozila, bez plaćanja depozita. Procedura preuzimanja vozila kraje par minuta. Plaćanje se može obaviti u gotovini ili bilo kojim tipom platnih kartica (Visa, Master itd). 

Uslovi rentiranja automobila
Rentiranje automobila se obavlja bez plaćanja depozita. Dnevna kilometraža u lokalu je neograničena. Svako rent a car vozilo je kasko osigurano od svake vrste štete. 

Ostale usluge
Pored standardnog rentiranja vozila kod nas možete da koristite i usluge transfera sa profesionalnim vozačem, rentiranje luksuznih vozila, autobusa, mini buseva, kombija i limuzina. 

Kako da rezervišete rent a car vozilo? 
Rezervaciju rent a car vozila možete obaviti preko web stranice REZERVACIJA ili pozivanjem broja +381 69 77 63 61.

Rent a car Novi Sad | Kontaktirajte nas Rent a car Novi Sad - Call to action

Kako da nas kontaktirate?

Želite da rentirate automobil ili imate pitanja za nas? Pozovite nas odmah!