Novogradnja Beograd, najbolji stanovi u Beogradu, pozovite nas odmah!

Rent a car Novi Sad Logo
Rent a car Novi Sad | Adresa Bulevar cara Lazara 88-90, Novi Sad EN REZERVIŠITE
Bulevar cara Lazara 88-90, Novi Sad
Novogradnja Beograd | CPMH

CPMH Novogradnja Beograd

Potreban Vam je nov stan u Beogradu? Trenutno na Zvezdari u Preševskoj ulici, imamo u ponudi, novi objekat visokog kvaliteta po veoma pristupačnim cenama

CPMH nekretnine?

Deo smo CPMH Group AG sa 100% švajcarskim kapitalom ali koja i posluje u Švajcarskoj tako i u Srbiji. Preko 7 projekata i više od 10 godina gradimo stambene i poslovne objekte u obe zemlje. Možete nas prepoznatlji po objektima visoke arhitektonske vrednosti, po kvalitetu, korisnosti i vrednosti. Desetine zadovoljnih kupaca su nešto na šta smo trenutno najponosniji jer je to samo dokaz i pohvala našeg profesionalnog rada.

Investiramo, gradimo i prodajemo poslovne i stambene jedinice. Naš glavni cilj je izgradnja kvalitetnog poslovnog poslovnog i stambenog prostora koji zadovoljava i najviše zahteve po pitanju kvaliteta stanovanja i poslovanja. Osnove naših stanova i poslovnih prostora stoje na raspolaganju našim kupcima, a nudimo im i  mogućnost projektovanja enterijera po želji. U objekte su ugrađeni samo materijali vrhunskog kvaliteta, rade i najiskusniji inženjeri a projektovali su ih proverene arhitekte.

U kojim delovima grada planiramo gradnju?

U Beogradu trenutno gradimo stanove u Zvezdari, ali uskoro planirano da gradimo stambene objekte i u opštinama Vračar, Senjak, Dedinje itd.

Cena stanova?

Za sve naše kupce smo pripremili popuste i povoljnosti prilikom plaćanja. Posetite nas da se dogovorimo kako vam odgovara kakva vam dinamika plaćanja odgovara, cenu ćemo lako dogovoriti.

Ponuda stanova po strukturi?

U ponudi se trenutno nalaze stanovi različitih struktura. Možete birati stanove od jednoiposobnih do četvorosobnih, a površine se kreću od 44 do 112 mkv. 

Garažno mesto?

Dobro pitanje obzirom na trenutni problem sa parkiranjem. Zgrada poseduje dovoljan broj garažnih mesta. Uskoro očekujemo i ugradnju punjača za električne automobile.

Zašto da kupite stan u našoj zgradi?

Osim vrhunskog nivoa kvalitet i gradnje, lokacija je nešto što sa ponosom ističemo. Položaj zgrade je takav da su svi sadržaji neophodni za kvalitetan život  na samo par minuta laganog hoda. SC “Olimp”, Vukov spomenik i Đeram pijaca, brojne škole, vrtići, fakulteti kao i Zvezdarska šuma.

Želite da nas kontaktirate?

Za sve dalje informacije možete nas kontaktirati preko sajta Novogradnja Beograd ili +381 63 634 163.

Rent a car Novi Sad | Kontaktirajte nas Rent a car Novi Sad - Call to action

Kako da nas kontaktirate?

Želite da rentirate automobil ili imate pitanja za nas? Pozovite nas odmah!