Најповољнија регистрација возила у Београду, најбоље цене

Rent a car Novi Sad Logo
Rent a car Novi Sad | Adresa , Novi Sad SR RESERVATION
, Novi Sad
Rent a car Novi Sad | Регистрација возила и технички преглед Београд

Регистрација возила Београд

Ко смо ми?
Тражили сте поуздану фирму која обавља регистрацију возила у Београду? Преко нашег сајта Регистрација возила Београд можете да обавите технички преглед и регистрацију свих типова возила.

Поред регистрације, осигурања од ауто одговорности и техничког прегледа, остале услуге које пружамо како правним тако и физичким лицима су: ођава и плаћање пореза на пренос власништва на целој територији Србије, издавање пробних таблица, закључење КАСКО осигурања, издавање зеленог картона, осигурање стакала, осигурање путника, путно осигурање, технички преглед итд.

Код нас на сајту вам је доступан и калкулатор регистрације возила који је информативног карактера али довољан да можете релативно прецизно знати трошкове ваше регистрације.

У нашим техничким прегледима функционише и шалтер ПОШТЕ где се поред свих такси за регистрацију, могу вршити и уплате осталих рачуна. Нудимо више могућности плаћања физичким лицима – на више месечних рата чековима грађана, свим платним картицама као и путем административне забране.

Зашто да одабете нас?
Посебне погодности које пружамо правним лицима у циљу дугорочне и квалитетне сарадње је комплетно вођење возног парка као и одношење и доношење документације у кратком временском року. Укажите нам своје поверење и уверите се у експедитивност и ефикасност нашег тима јер наш мото је БРЗО, ТАЧНО И КОРЕКТНО.

Како да нас контактирате?
Увек можете да контактирате преко нашег сајта регистрација возила Београд: https://registracijavozilabeograd.rs

Rent a car Novi Sad | Contact us Rent a Car Novi Sad - Call to action

How to contact us?

You want to book a car or you have additional questions? Get in touch with us now!